Τα αστρα διαδιδουν!

Το 2018 ξεκίνησε δυναμικά και πέρα από τα party ο κόσμος της salsa βρέθηκε στον πρώτο gig της χρονιάς. Είναι πλέον γνωστή η αγάπη προς τους Loca Latina οι οποίοι σε κάθε συνάντηση ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι άστρα λένε ότι το 2018 θα είναι ζωηρό, καθώς τις επόμενες μέρες θα έχουμε κοντά το βασικό πυρήνα από την Mercado Negro band στις 12 και 13/1, τον Μάρτη θα εκδράμουμε στο Σοφικό Κορινθίας για το Danzaloon ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το μεγάλο Salsa Spring Festival το Μάιο. Φήμες λένε ότι σύντομα στο κέντρο της Αθήνας θα κάνει εγκαίνια νέο χορευτικό στέκι.

Στο χώρο του Tango ακόμα δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί το Tango Marathon και σε ένα μήνα 8/2 ξεκινά νέο 4ήμερο Tango Lovers Festival. Αλλά και ο κόσμος του flamenco ετοιμάζεται για το σεμινάριο του ταλαντούχου Farruko και το πρώτο Festival International Flamenco Puro Atenas διάρκειας 4 ημερών και ξεκινά την πρώτη του Φλεβάρη.


Stay on the dance floor: Σύντομα μαζί μας ο Αλέξης Κώστας από τους Loca Latina να μας μιλήσει για τη μουσική, την μπάντα και την ελληνική χορευτική σκηνή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: